Συνάντηση με την ΚΕΔΕ ζητά η ΠΟΕ-ΟΤΑ για την αξιόλογηση

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, ώστε να αποφευχθούν οι «συγκρούσεις» και οι μελλοντικές «δικαστικές διενέξεις», ζητά η επιτολή της, προς τον Γ. Πατούλη, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Συγκεκριμένα στην επιστολή της ΠΟΕ-ΟΤΑ, αναφέρεται:

«Κύριε Πρόεδρε,

Με αφορμή την πίεση που ασκείται από το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης αλλά και την κυβέρνηση συνολικά για την εφαρμογή και στους Ο.Τ.Α. Α΄ Βαθμού του Ν.4369/2016 της «προσχηματικής αξιολόγησης» αλλά και την εκβιαστική απεργοσπαστική «ντροπολογία» Γεροβασίλη, που θα έχει τελικά ως αποτέλεσμα συγκρούσεις, αναστάτωση, δικαστικές διενέξεις που στο μέλλον θα πλήξουν τις υπηρεσίες των Ο.Τ.Α. Α΄ Βαθμού, θεωρούμε αναγκαία τη συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με το Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Ε.Δ.Ε. για την ΑΜΕΣΗ αντιμετώπιση του προβλήματος.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν ταχθήκαμε ενάντια σε κάθε είδους αξιολόγηση αλλά ενάντια στην προσχηματική αξιολόγηση του Ν.4369/2016 που δεν έχει στόχο την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες αλλά την κομματικοποίηση της Διοικητικής Ιεραρχίας.

Κύριε Πρόεδρε,

Αναμένουμε την απάντησή σας στο αίτημά μας για τον ορισμό της συνάντησης το συντομότερο δυνατόν.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.»

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΚΕΔΕ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!