Συνάντηση με τον Αντώνη Σαματά ζητά η ΟΛΜΕ

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό ζητεί η ΟΛΜΕ, αίτημα που μετέφερε αντιπροσωπεία της σε σύμβουλο του κ. Αντώνη Σαμαρά, με τον οποίο τελικά συναντήθηκε, στο πλαίσιο της πορείας διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε κατά της διαθεσιμότητας.

Προηγήθηκε συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος, απ’ όπου ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θέμις Κοτσιφάκης διεμήνυσε, μεταξύ άλλων, πως οι καθηγητές θα παλέψουν με νύχια και με δόντια να μην υπάρξουν απολύσεις.

Αύριο Τρίτη, στις 13:30, το δ.σ. της ΟΛΜΕ θα γίνει δεκτό από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. 

Στους κόλπους των εκπαιδευτικών επικρατεί αναβρασμός, εν όψει της λήξης -στις 22 Μαρτίου- της οκτάμηνης περιόδου της διαθεσιμότητας

Οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης αντιδρούν έντονα στο ενδεχόμενο απολύσεων συναδέλφων τους που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και δεν έχουν τοποθετηθεί σε άλλο πόστο του Δημοσίου. 

Η Ομοσπονδία τους θα συμμετάσχει την Τετάρτη και την Πέμπτη στη 48ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία κατά των απολύσεων, ενώ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία και για την Παρασκευή. 

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΟΛΜΕ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!