ΡΟΗ
προηγ επομ

Συμβασιούχος κατά Δ.Πέλλας: Με «φίμωσαν» την ημέρα αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Δεν δέχεται μόνο καταγγελίες ότι πετάει στο δρόμο συμβασιούχους για ψηφοθηρικούς λόγους η δημοτική αρχή Πέλλας, αλλά και ότι δεν τους αφήνει να μιλήσουν στο δημοτικό συμβούλιο.

Εξοργισμένος με τη στάση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου που τον «φίμωσε», όπως καταγγέλλει, συμβασιούχος οδηός καυτηριάζει με αιχμηρότατο τρόπο το «απαγορευτικό» στην τοποθέτηση, περιγράφοντας με τα παρακάτω όσα συνέβησαν (δείτε στο τέλος σχετικό βίντεο – στο 28.52):

«Η τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πέλλας είχε ως πρώτο θέμα την ιεράρχηση αναγκών τακτικού προσωπικού η οποία αφορά προσλήψεις μόνιμου προσωπικού που θα γίνουν στο μέλλον στον δήμο μας.

Εκεί λοιπόν ετέθη και το θέμα για το μέλλον των συμβασιούχων που καλύπτουν αυτές τις ανάγκες σήμερα.

Θεωρώντας ότι το θέμα με αφορά άμεσα επειδή είμαι ένας από αυτούς, ζήτησα να κάνω μια ολιγόλεπτη παρέμβαση, όπως αυτές που γίνονται πολύ συχνά στο συμβούλιο από ενδιαφερόμενους.

Με έκπληξή μου όμως άκουσα τον πρόεδρο να μου απαγορεύει να μιλήσω, επειδή όπως είπε ήξερε για ποιο θέμα ήθελα να μιλήσω -μέντιουμ;- και ότι «δεν τίθεται» τέτοιο θέμα.

Συγχαρητήρια κύριε Πασσαλή.

Και επειδή το περιστατικό συνέβη 24 Ιουλίου, ημέρα αποκατάστασης της Δημοκρατίας, σας εύχομαι και Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Δημήτρης Βασιλειάδης, συμβασιούχος οδηγός απορριμματοφόρου».

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΟΔΗΓΟΣ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΛΛΑΣ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙΣ, ΦΙΜΩΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!