Συμβασιούχοι -πληρωμές: Ποιοι Επίτροποι υπογράφουν & ποιοι όχι (λίστα)

Σχεδόν δυόμιση εβδομάδες μετά την αποκάλυψη της aftodioikisi.gr για τους Επιτρόπους που δεν υπογράφουν και πάλι τα εντάλματα για την πληρωμή των συμβασιούχων και αφού μεσολάβησαν η άτυπη οδηγία του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών αλλά και οι εγκρίσεις του ΑΣΕΠ, η ιστοσελίδα προχωρά σε νέα καταγραφή του τι συμβαίνει πανελλαδικά.

Η γενική εικόνα είναι ότι, παρότι σε ορισμένες περιοχές οι Επίτροποι υπέγραψαν τελικά μετά και το ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr αλλά και την άτυπη οδηγία του ΕΣ, την εγκύκλιο του ΥΠΕΣ και τις εγκρίσεις του ΑΣΕΠ, εξακολουθούν να παρουσιάζονται προβλήματα σε αρκετές περιοχές.

Συγκεκριμένα:

-Στη Θεσσαλονίκη, παρά την εγκύκλιο του ΥΠΕΣ, οι Επίτροποι του νομού εξακολουθούν να ζητούν τις εγκρίσεις του ΑΣΕΠ, προκειμένου να εγκρίνουν τα εντάλματα με τους εργαζόμενους, αν δεν λυθεί το πρόβλημα, να ετοιμάζουν κινητοποίησεις.

-Στη Λάρισα, όπως αποκάλυψε η aftodioikisi.gr, οι εργαζόμενοι καταγγέλουν ότι ο Επίτροπος τους εμπαίζει και από το Σάββατο έχουν ξεκινήσει σε κινητοποιήσεις.

-Απλήρωτοι είναι οι συμβασιούχοι και στην Πάρο, καθώς o Eπίτροπος του νομού Κυκλάδων συνεχίζει να αρνείται να εγκρίνει τα εντάλματα, με τον δήμο να τα στέλνει για δεύτερη φορά.

-Συνεχίζει να αρνείται να υπογράψει και ο Επίτροπος του νομού Καβάλας καθώς, όπως έγραψε η aftodioikisi.gr, θεωρεί ότι δεν τον καλύπτει η εγκύκλιος του ΥΠΕΣ.

-Απλήρωτοι παραμένουν ακόμη και σήμερα, όπως επίσης αποκάλυψε η ιστοσελίδα, και οι συμβασιούχοι του δήμου Πύδνας – Κολινδρού, καθώς συνεχίζει να αρνείται να εγκρίνει τα εντάλματα, η Επίτροπος του νομού Πιερίας.

-Παράλληλα απλήρωτοι παραμένουν και οι συμβασιούχοι του δήμου Καρπάθου, καθώς ο δήμαρχος Ηλίας Λάμπρος αρνείται να εκδώσει εντάλματα πληρωμής, ζητώντας, σε αντιθεση με όσα ορίζει η σχετική εγκύκλιος του ΥΠΕΣ, έγκριση των συμβάσεων απο το ΑΣΕΠ.

Ποιοι υπέγραψαν

Αντίθετα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, υπέγραψαν:

Επίτροπος του νομού Λακωνίας που αρχικά ζητούσε να κηρυχθεί ο δήμος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Επίτροπος του νομού Ρεθύμνου.

Επίτροπος Δυτικού Τομέα Αττικής, μετά από παρέμβαση του Συλλόγου Εργαζομένων του δήμου Αιγάλεω και το σχετικό δημοσίευμα της aftodioikisi.gr.

-Ο Επίτροπος Νότιου Τομέα Αττικής.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΛΙΣΤΑ, ΠΛΗΡΩΜΕΣ, ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ, ΥΠΟΓΡΑΦΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]