Συμβασιούχοι Πύδνας-Κολινδρού: «Είμαστε απλήρωτοι πεινάνε τα παιδιά μας»

Την μη υπογραφή από τον αρμόδιο επίτροπο των ενταλμάτων πληρωμής που απορρέουν από τη νέα σύμβαση που υπέγραψαν με τη δημοτική αρχή, καταγγέλλουν οι συμβασιούχοι του δήμου Πύνδας – Κολινδρού στην Πιερία.

«Η επίτροπος της Πιερίας δεν υπογραφεί την καινούργια σύμβαση που υπογράψαμε έως τις 31/3/2018 παρόλο που υπήρξε  η σχετική εγκύκλιος που υπουργού Εσωτερικών κ. Σκουρλέτη», καταγγέλλουν οι συμβασιούχοι και μάλιστα προσθέτουν:

«Το χρηματικό ένταλμα του Ιουνίου από την παλιά σύμβαση δεν το πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι και τώρα μετά από 3 μήνες, ενέκριναν το συγκεκριμένο ένταλμα μόνο για τις πρώτες 7 ημέρες του Ιουνίου».

Οι συμβασιούχοι σημειώνουν ότι βάσει της ρύθμισης του ΥΠΕΣ, όσοι εργάζονταν μέχρι 7/6/2017 ανανεώνονται οι συμβάσεις τους και συμπληρώνουν: «Εμείς υπογράψαμε ανανέωση των συμβάσεων, αλλά δεν πληρωνόμαστε. Γιατί;».

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ, ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ, ΣΥΜΒΑΣΗ, ΔΗΜΟΣ ΠΥΝΔΑΣ - ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!