Συμβασιούχοι: Να οι κωλοτούμπες της «γαλαζοπράσινης» ηγεσίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ (φωτο)

Επίθεση στην «γαλαζοπράσινη» ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΑ εξαπολύουν με αναρτησή τους στα social medια συμβασιούχοι, κατηγορώντας τους για «κωλοτούμπες». Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, η «γαλαζοπράσινη» ηγεσία της Ομοσπονδίας όχι μόνο έχει γυρίσει την πλάτη εδώ και χρόνια στους συμβασιούχους αλλά, αποδεικνύοντας την υποκριτική της στάση ακόμη και σήμερα, πριν από ένα μήνα απέκλεισε  το Σωματείο Εργαζομένων Νομού Σερρών γιατί δίνει το δικαίωμα συμμετοχής και σε συμβασιούχους, αποδεικνύντας για μια ακόμη φορά ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι καρέκλες και τα «κουκιά». Επιπλέον, όπως αποκάλυψε η aftodioikisi.gr με αποτέλεσμα να δεχθεί και πάλι αήθη απίθεση, και στην παρούσα απεργιακή κινητοποίηση στήριξε απεργοσπάστες οι οποίοι άρχισαν να συμμετέχουν μόνο μετά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας.

Τέλος, και πάλι μόνο μετά από πίεση των παρατάξεων της Αριστεράς και της aftodioikisi.gr, αποφάσισε όταν πλέον ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι και δεν υπήρχε άλλος δρόμος, να αλλάξει θέση και αντί για παράταση των συμβάσεων έως 31.12.2017 να ζητήσει, επιτέλους, την μετατροπή τους σε αορίστου χρόνου.

 

symvasiouxoi_kolotoumpes_aftodioikisi

Αναλυτικά η ανάρτηση:

ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Η ΠΟΕ – ΟΤΑ κάτω από την πίεση του κινήματος, .άλλαξε θέση και καλεί σε αγώνες , ενώ έχει καθαρή θέση απέναντι στους συμβασιούχους (. . .δ ε ν τους εγγράφει στα σωματεία).

Για τους παρατασιούχους έβαζε το ζήτημα για παράταση μέχρι τέλος της χρονιάς και μόνον. (….λίγο πολύ δηλ. ταυτίζονταν μ’ αυτά που έλεγαν τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης).

Την θέση και το αίτημα για μετατροπή των συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου ούτε το είχαν ούτε το υιοθετούν αλήθεια.

Αναγκάστηκαν να λένε (υποκριτικά) κι αυτοί για μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου

κάτω απ’ την πίεση που υπάρχει από τα κάτω, από τις επιτροπές αγώνα, απ’ το ταξικό κίνημα και τη συμπαράσταση που φουντώνει. . . .

———————————————————————————–

ΥΓ.

(……και για να πονηρεύονται και να προβληματίζονται όλοι σχετικά με τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ρόλο της πλειοψηφίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ,

όταν επαναλαμβάνεται το αίτημα για εγγραφή όλων των συμβασιούχων στα σωματεία, τότε πάντα λένε …..ΟΧΙ !!!!

…..και τα βάζουν με την ΔΑΣ-ΟΤΑ για να κρύψουν τις δικές τους διαχρονικές ευθύνες για τον αποκλεισμό εργαζομένων που έχουν επιφέρει με την διασπαστική ταχτική τους.

Επειδή όμως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια η ΔΑΣ-ΟΤΑ σε πλήθος σωματείων που έχει την πλειοψηφία έχει κάνει την εγγραφή όλων των συμβασιούχων π ρ ά ξ η.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΕΠΙΘΕΣΗ, ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΕ-ΟΤΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!