Συμβασιούχοι Δ.Λαυρεωτικής: Νέο μπλόκο επιτρόπου λόγω ΑΣΕΠ -Απλήρωτοι από Ιούλιο

Απλήρωτοι από τον Ιούλιο είναι 27 συμβασιούχοι του δήμου Λαυρεωτικής, αφού σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ο αρμόδιος Επίτροπος αρνείται να υπογράψει τα εντάλματα πληρωμής, εφόσον δεν έρθει πρώτα η επίσημη έγκριση του ΑΣΕΠ για την ανανέωση τω συμβάσεων.

Πρόκειται για νέο κρούσμα, αφού μια σειρά επίτροποι δεν υπογράφουν τα σχετικά εντάλματα, αυτή τη φορά, με «θύματα» τους συμβασιούχους του δήμου Λαυρεωτικής. Και αυτό παρότι με βάση την εγκύκλιο του ΥΠΕΣ, δεν απαιτείται έγκριση ΑΣΕΠ, για την καταβολή των μισθών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επίτροπος Ανατολική Αττικής, διαμήνυσε προς την οικονομική επιτροπή του δήμου, ότι δεν πρόκειται να υπογράψει εντάλματα πληρωμής, αν δεν υπάρξει έγκριση από το ΑΣΕΠ. Αν μέχρι αύριο ωστόσο δεν υπάρξει από το ΑΣΕΠ η έγκριση, οι συμβασιούχοι δεν θα πληρωθούν στις 26 Σεπτεμβρίου.

Οι συμβασιούχοι βρίσκονται κυριολεκτικά στα όρια τους, αφού δεν τους έχει καταβληθεί μισθός για το δεύτερο 15πενθημέρο του Ιουλίου και ολόκληρος ο Αύγουστος, ενώ κινδυνεύουν να μην πληρωθούν και το μισθό Ιουνίου.

 

 

 

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ, ΜΠΛΟΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!