Συμμετέχουν οι μηχανικοί στην εκλογή αντιπροσώπων για το συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΟΕ-ΟΤΑ για τη συμμετοχή των μηχανικών στην εκλογή αντιπροσώπων για το συνέδριο της.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση της, η ΠΟΕ- ΟΤΑ, σημειώνει:

«Σε συνέχεια του υπ΄ αριθμ. πρωτ.: 972/27-10-2017 εγγράφου μας, όπου σας δίναμε οδηγίες αναφορικά με τον τρόπο διεξαγωγής των Αρχαιρεσιών για την εκλογή των Αντιπροσώπων των Συλλόγων-Μελών στο 46ο Τακτικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας που θα διεξαχθεί στις 23, 24, 25 και 26 Απριλίου 2018, επιπρόσθετα σας ενημερώνουμε για τα πιο κάτω:

Από πολλούς Συλλόγους-Μέλη της Ομοσπονδίας υποβάλλεται το τελευταίο χρονικό διάστημα το ερώτημα, αν οι Μηχανικοί που είναι Μέλη των Πρωτοβάθμιων Συλλόγων της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και ανήκουν και στη δύναμη της Π.Ο.Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ μπορούν να ψηφίζουν και για την εκλογή Αντιπροσώπων στην Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Σύμφωνα με Γνωμοδότηση της Δικηγόρου-Εργατολόγου Αθηνών κας Μαρίας-Μαγδαληνής Τσίπρα ισχύουν τα πιο κάτω:

«Οι Μηχανικοί που είναι Μέλη των Πρωτοβάθμιων-Συλλόγων της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και συγχρόνως είναι και Μέλη Σωματείων-Μελών της Π.Ο.Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. και έχουν συμμετάσχει και στις Αρχαιρεσίες αυτών, μπορούν να ψηφίσουν τόσο για την ανάδειξη των οργάνων Διοίκησης των Σωματείων όσο και για την ανάδειξη Αντιπροσώπων στην Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., αφού η Π.Ο.Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. είναι κλαδική Ομοσπονδία, που δεν είναι Μέλος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και συνεπώς δεν υφίσταται κίνδυνος διπλής εκπροσώπησης.»

Κατόπιν των πιο πάνω δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη συμμετοχή τους στις Αρχαιρεσίες για την εκλογή Αντιπροσώπων στην Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωσή τους».

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!