Συλλαλητήρια δημόσιων υπαλλήλων και εργαζομένων ΟΤΑ

Αρχή του τριήμερου των επετειακών εκδηλώσεων για το Πολυτεχνείο σήμερα, με την Αθήνα να βρίσκεται σε ασφυκτικό κλοιό αστυνομικών και τους συνδικαλιστές να πραγματοποιούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στην εφεδρεία, στις καταργήσεις οργανικών θέσεων, στο μνημόνιο και στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Η ΑΔΕΔΥ, στο πλαίσιο της στάσης εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου, έχει κλείσει το «ραντεβού» στη μία το μεσημέρι στην πλατεία Κλαυθμώνος, για την Αθήνα, και στο άγαλμα Βενιζέλου, για τη Θεσσαλονίκη.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με την ΠΟΕ-ΟΤΑ να δηλώνει πως θα συνεχίσει τις κινητοποιήσεις της καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου με καταλήψεις δημαρχείων, δημοτικών κτηρίων, εκδηλώσεων κτλ., και με κύρια πρότασή της προς τα τριτοβάθμια συνδικαλιστικά Σωματεία (ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ) την πραγματοποίηση πολιτικής απεργίας.

Δύο δίωρες στάση εργασίας (η μία μεταξύ 12:00 – 14:00 και η άλλη στις 14:00 – 16:00) έχει κηρύξει και η ΟΛΜΕ.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΔΕΔΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!