Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των σχολικών φυλάκων

Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας των σχολικών φυλάκων πραγματοποιείται σήμερα, με πρωτοβουλία της ΠΟΕ – ΟΤΑ, στις 12 το μεσημέρι, έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, στην πλατεία Κλαυθμώνος, στο πλαίσιο της στάσης εργασίας που έχει προκηρύξει από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη της βάρδιας η ΑΔΕΔΥ.

‘Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, «η κυβέρνηση κατάργησε την ειδικότητα των Σχολικών Φυλάκων και πέταξε τους εργαζόμενους στο δρόμο, θέτοντας τους σε καθεστώς διαθεσιμότητας και την ίδια στιγμή άφησε ξέφραγα αμπέλια τα σχολεία με κίνδυνο για την ασφάλεια των μαθητών και παρέδωσε τη Δημόσια περιουσία σε όσους επιθυμούν να εισβάλουν στους χώρους των σχολείων να καταστρέψουν και να λεηλατήσουν. Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση λένε όχι στις πρόσκαιρες λύσεις και είναι αποφασισμένοι να αντισταθούν και να αγωνισθούν για την υπεράσπιση του κοινωνικού ρόλου των Σχολικών Φυλάκων».

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!