Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σχολικών φυλάκων και δημοτικών αστυνόμων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των σχολικών φυλάκων, των δημοτικών αστυνομικών και συνδικαλιστικών στελεχών της Ομοσπονδίας στην Περιφέρεια Αττικής, προγραμματίζει η ΠΟΕ – ΟΤΑ την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου στις 10:30 έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ – ΟΤΑ, δεν έχει γίνει καμία ενέργεια σχετικά με την αποκατάσταση των σχολικών φυλάκων και τη μετακίνησή τους στο πλαίσιο της κινητικότητας ενώ υποστηρίζει ότι μοναδικός στόχος της κυβέρνησης είναι οι απολύσεις και η μείωση του μισθολογικού κόστους.

Παράλληλα σημειώνει πως δύο μήνες μετά την διαθεσιμότητα – απόλυση 2.200 σχολικών φυλάκων και ενόψει της διαθεσιμότητας – απόλυσης 3.500 δημοτικών αστυνομικών στις 23 Σεπτεμβρίου, η κυβέρνηση με τον τρόπο της στασιμότητας και της απραξίας ροκανίζει το οκτάμηνο της διαθεσιμότητας, με το πέρας του οποίου οι συνάδελφοι αντικρίζουν την έξοδο με δραματικές επιπτώσεις στη ζωή των ιδίων και των οικογενειών τους.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!