Συγκεκριμένη πρόταση ζητούν από το υπ. Εργασίας οι επιστημονικοί φορείς

Σταματούν το διάλογο μέχρι να πάρουν συγκεκριμένα και ποσοτικοποιημένα στοιχεία από το υπουργείο Εργασίας ανακοινώνουν οι επιστημονικοί φορείς μετά από τη νέα σύσκεψη, που πραγματοποίησαν οι εκπρόσωποί τους στα γραφεία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

«Παρόλο που προσήλθαμε στο διάλογο με καλή διάθεση, μέχρι σήμερα, δεν έχουμε πάρει συγκεκριμένα και ποσοτικοποιημένα στοιχεία από το υπουργείο Εργασίας, παρά μόνο αόριστες προτάσεις με αβάσιμους και αυθαίρετους ισχυρισμούς», αναφέρουν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση.

«Θέλουμε άμεσα τα στοιχεία και μόλις τα έχουμε, θα τα μελετήσουμε και μόνο τότε θα προσέλθουμε ξανά στον διάλογο με τις προτάσεις μας», συμπληρώνουν.

Οι επιστημονικοί φορείς δηλώνουν για ακόμα μια φόρα την αντίθεσή τους στο προσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, το οποίο -όπως αναφέρουν- έχει καθαρά φορολογικό και δημοσιονομικό χαρακτήρα, και σε καμία περίπτωση ασφαλιστικό, και ζητούν την απόσυρσή του και διάλογο από μηδενική βάση.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!