ΣΕΔΑ: Σήμερα η τρίωρη στάση εργασίας για τα ΚΕΠ

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Αθηναίων, θέτει τα προβλήματα των ΚΕΠ, τονίζοντας πως όλα βρίσκονται σε τραγική κατάσταση, κάνει λόγω για παντελή αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής, ενώ προανήγγειλε τρίωρη στάση εργασίας στο ΚΕΠ Συντάγματος σήμερα Μ. Δευτέρα. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Παρ’ όλες τις προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΔΑ και ιδιαιτέρως του Προέδρου του Συλλόγου , Βασίλη Πολυμερόπουλου να επιλυθούν τα καίρια προβλήματα των ΚΕΠ, η παντελής αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής ξεπερνά πλέον κάθε όριο.
Σε όλα τα ΚΕΠ του Δήμου Αθηναίων η κατάσταση είναι τραγική. Σήμερα πραγματοποιήθηκε προειδοποιητική τρίωρη στάση εργασίας στο ΚΕΠ Συντάγματος από την έναρξη της βάρδιας, με αίτημα την επαρκή στελέχωση και την εξασφάλιση αξιοπρεπών εργασιακών συνθηκών.
Αν δεν επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού, οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και θα κλιμακωθούν. Τη Μ. Δευτέρα 22/04/2019 θα γίνει εκ νέου τρίωρη στάση εργασίας στο ΚΕΠ Συντάγματος, από την έναρξη της βάρδιας. Η Δημοτική Αρχή δεν επιτρέπεται να είναι ωσεί παρούσα.
Όλη η Δημοτική Αρχή, ο Δήμαρχος, ο Γενικός Γραμματέας κτλ πληρώνονται για να κάνουν διοίκηση και όχι για να σφυρίζουν αδιάφορα ή να θεωρούν πως βρίσκονται σε προεκλογική περίοδο. Αν δεν θέλουν ή δεν μπορούν υπάρχει και η λύση της παραίτησης, την οποία όμως από ότι βλέπουμε την αποφεύγουν «όπως ο διάολος το λιβάνι».

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΕΠ, ΣΕΔΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!