Σε ΦΕΚ η Ε.Σ.Σ.Ε μεταξύ υπουργείου Εσωτερικών και ΠΟΕ-ΟΤΑ

Σε ΦΕΚ δημοσιεύθηκε και τέθηκε σε ισχύ η Ειδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (E.Σ.Σ.Ε) που υπεγράφη ανάμεσα στην Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και το Υπουργείο Εσωτερικών.

Με τη νέα συλλογική σύμβαση ρυθμίζονται, τα βασικά σημεία της οποίας παρουσίασε αποκλειστικά η aftodioikisi.gr καθορίζονται οι όροι και οι συνθήκες απασχόλησης των εργαζομένων με σχέση εργασίας Δημοσίου Δικαίου των δήμων και των Ν.Π.Δ.Δ. αυτών.

Πρόκειται για ευνοϊκές ρυθμίσεις που αφορούν κατηγορίες εργαζομένων σε σχέση με το ωράριο τους και τις μέρες αδείας τους.

Ειδικότερα μετά και τη δημοσίευση της Ε.Σ.Σ.Ε στο FEK καλύπτεται το προσωπικό με σχέση εργασίας Δημοσίου Δικαίου που απασχολείται στους δήμους και τα Ν.Π.Δ.Δ. αυτών και εφαρμόζεται αποκλειστικά στα Μέλη των Συλλόγων – Μελών, που ανήκουν μόνο στην δύναμη της ΠΟΕ-ΟΤΑ όπως αυτό προκύπτει από το Μητρώο των Συλλόγων-Μελών της.

ΦΕΚ

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΦΕΚ, ΥΠ-ΕΣ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΕΣΣΕ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!