Ρόδος-Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ: Νέες συμβάσεις για τους απολυμένους της καθαριότητας

Να προχωρήσει στη σύναψη νέων συμβάσεων με τους απολυμένους της καθαριότητας, κάλεσε χθες τη δημοτική αρχή Ρόδου ο συντονιστής της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Αποστολίδης, σημειώνοντας πάντως ότι «ορθώς προχώρησε στη διακοπή των προηγούμενων συμβάσεων».

Σύμφωνα με τον κ. Αποστολίδη, θα πρέπει να ξεκινήσει μια συζήτηση για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων και ο Δήμος Ρόδου θα πρέπει ν’ αρχίσει να προετοιμάζεται για να την αναλάβει με τα δικά του μέσα όταν θα λήξει η σύμβαση που έχει με την ιδιωτική εταιρεία.

Παράλληλα, εξέφρασε σοβαρές επιφυλάξεις για τη σύμβαση λειτουργίας του φράγματος Γαδουρά, επισημαίνοντας ότι αν υπήρχε ένας δημόσιος φορέας διαχείρισης, ίσως το νησί να μην αντιμετώπιζε προβλήματα στην παρούσα φάση.

Ο συντονιστής της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ, έθεσε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τη σύμβαση και τις υποχρεώσεις των συμβαλλομένων μερών, για να αναρωτηθεί «αν τελικά μας συμφέρει αυτή η σύμβαση».

Επίσης τόνισε ότι υπάρχουν ευθύνες και στις παλαιότερες δημοτικές και περιφερειακές αρχές για την κατάσταση και ότι πρέπει να κινηθούν οι διαδικασίες ώστε το φράγμα να μπορέσει να υδροδοτήσει όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές του νησιού.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΡΟΔΟΣ, ΝΕΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ


Αφήστε μια απάντηση