Ρέθυμνο: Η λειτουργία του δήμου τροποποιεί τις κινητοποιήσεις

Τροποποιούν τη μορφή των κινητοποιήσεων τους οι εργαζόμενοι στο Δήμο Ρεθύμνης, με απόφαση της γενικής τους συνέλευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Οι εργαζόμενοι εκτιμώντας την κατάσταση και λαμβάνοντας υπόψη τα επιμέρους προβλήματα, που ενδέχεται να δημιουργηθούν, από τη συνέχιση των καταλήψεων, τόσο των υπηρεσιών, των επιμέρους τμημάτων όσο και του κοινού, αποφάσισε:

Για αύριο Παρασκευή 30-11-2012, στάση εργασίας από τις 12:00 έως 14:00 σε όλους τους χώρους εργασίας. Για την Υπηρεσία Καθαριότητας, από 8.00 έως 10.00 το πρωί. Για τους Παιδικούς Σταθμούς, από τις 14:00 έως 16:00 και για το πάρκινγκ από τις 20:00 έως 22:00. Για την ερχόμενη Δευτέρα 3-12-2012, αποφασίστηκε στάση εργασίας από τις 12:00 έως 15:00 και συγκέντρωση στο dημαρχείο στις 12:30 με πορεία διαμαρτυρίας.

Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου θα συνέλθει εκ νέου η γενική συνέλευση στο δημαρχείο για την πορεία των κινητοποιήσεων. Οι εργαζόμενοι ζητούν την κατανόηση των δημοτών για τυχόν δυσκολίες που δημιουργεί η απόφαση τους αλλά όπως επισημαίνουν: Δεν μπορούμε όμως να αποδεχτούμε μονομερείς κυβερνητικές αποφάσεις που πλήττουν το αυτοδιοίκητο των ΟΤΑ και μακροπρόθεσμα βλάπτουν το σύνολο της κοινωνίας.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!