Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης: Αορίστου χρόνου 193 συμβασιούχοι-«παρατασιούχοι»

Την μετατροπή των συμβάσεων 193 συμβασιούχων-«παρατασιούχων» της Διεύθυνσης Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης σε αορίστου χρόνου αποφάσισε σήμερα το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένοι συμβασιούχοι είχαν προσληφθεί τμηματικά άλλοι το 2014 και άλλοι το 2015 και η παραμονή τους στην εργασία είχε παραταθεί έως 31 Μαρτίου 2018, ενώ μέχρι σήμερα εργάζονταν με βάση προσωρινή διαταγή.

Στο δικαστήριο κατέθεσε ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Καθαριότητας Λάζαρος Ζαχαριάδης, τονίζοντας ότι οι 193 συμβασιούχοι είναι αναγκαίοι στις υπηρεσίες του δήμου καθώς καλύπτουν πάγιες ανάγκες.

Υπενθυμίζεται ότι μέσα στις επόμενες 60 ημέρες υπάρχει η δυνατότητα να ασκηθεί έφεση από τον πλευρά του δήμου Θεσσαλονίκης.

Σε δηλώσεις της η πρόεδρος του Ενωτικού Συλλόγου Εργαζομένων δήμου Θεσσαλονίκης Αλεξία Μαργαρίτη έκανε λόγο για δικαίωση των συμβασιούχων.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΠΑΡΑΤΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 193 ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!