Πρωτοδικείο Αθηνών-Δ.Χαλανδρίου: Παραμένουν στην εργασία τους 46 συμβασιούχοι (απόφαση)

Στην εργασία τους μέχρι την εκδίκαση της κύριας αγωγής θα παραμείνουν 46 συμβασιούχοι καθαριότητας του δήμου Χαλανδρίου μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών που κάνει δεκτή την σχετική αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει.

Να σημειωθεί ότι, όπως επιβεβαιώνεται και στη φωτο, στο Δικαστήριο είχε υποστηρίξει το αίτημά τους ο δήμος Χαλανδρίου και ο ίδιος ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος.  «Με την απόφαση γίνονται δεκτά τα ασφαλιστικά και μάλιστα μέχρι την έκδοση ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣ απόφασης όπως ζητήσαμε από το δικαστήριο.Πρόκειται για εξαιρετικά σημαντική απόφαση που δικαιώνει τις προσπάθειες όσων συνέβαλαν», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Ρούσσος μετά τη κοινοποίηση σήμερα της απόφασης στο δήμο. Ενώ επιτίθεται «σε επαγγελματίες του γραφειοκρατικού συνδικαλισμού εντός και εκτός Δήμου που δεν καταδέχθηκαν να παρευρεθούν ούτε σε μία από τις συνολικά 25 δίκες υπεράσπισης των συμβασιούχων στις οποίες παραστάθηκε ως συμπαραστάτης η διοίκηση του δήμου τους τελευταίους τρείς μήνες».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 46 ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!