Πρωτοδικείο Αθήνας: Προσωρινή δικαίωση για απολυμένες καθαρίστριες του Δημοσίου (έγγραφο)

Πρωτοδικείο Αθήνας: Προσωρινή δικαίωση για απολυμένες καθαρίστριες του Δημοσίου (έγγραφο)

Το Πρωτοδικείο Αθήνας με προσωρινή διαταγή του δικαίωσε τις καθαρίστριες του ΕΦΚΑ που είχαν απολυθεί λόγω μη ανανέωσης της σύμβασης εργασίας του κρίνοντας απολύτως αναγκαία την παρουσία τους στην εργασία ιδιαίτερα εν μέσω συνεπειών πανδημίας και έλλειψης τακτικού προσωπικού.

Πρόκειται για τη δεύτερη κατά σειρά απόφαση του ίδιου Δικαστηρίου, μετά από αυτή τον περασμένο Απρίλιο, για τις 140 απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών. 

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος τους Δημήτρης Περπατάρης χαιρέτισε με δήλωσή του τη θετική συμβολή της Ελληνικής Δικαιοσύνης στην αποκατάσταση μιας μεγάλης εργασιακής αδικίας αφού ενώ σε πολλές Υπηρεσίες του ευρύτερου Δημοσίου τομέα ακολουθήθηκε η πρακτική της παράτασης των συμβάσεων απασχόλησης στην συγκεκριμένη κατηγορία σκληρά εργαζομένων και εν μέσω πανδημίας επιλέχθηκε αδίκως η απόλυσή του. Πρόκειται για τη δεύτερη συνεχόμενη θετική Δικαστική Απόφαση για αυτή την κατηγορία εργαζομένων.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΕΦΚΑ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ, ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ, PROTEINOMENA, ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ, ΑΠΟΛΥΜΕΝΕΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]