Πρόσληψη οδηγού λεωφορείου στον Δήμο Σερίφου

Η εντοπιότητα αποτελεί βασικό κριτήριο για την πρόσληψη ενός οδηγού λεωφορείου (χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) στον Δήμο Σερίφου. Θα υπογραφεί σύμβαση εργασίας διάρκειας οκτώ μηνών.

Οι υποψήφιοι για τη θέση πρέπει να έχουν δίπλωμα ΙΕΚ-ΤΕΕ τεχνικών αυτοκινήτων οχημάτων, επαγγελματική άδεια οδήγησης Γ’ κατηγορίας και Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ).

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΙΦΟΥ, Τ.Κ.84005, ΣΕΡΙΦΟΣ, ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, υπόψη κας Λυμβαίου (τηλ. επικοινωνίας: 2281051210-52311).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Σερίφου, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΟΔΗΓΟΣ, ΔΗΜΟΣ, ΣΕΡΙΦΟΣ, ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!