Προσλήψεις 3 ναυαγοσωστών από τον Δήμο Αγίου Νικολάου

Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού εξέδωσε η Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγίου Νικολάου (Δ.Λ.Ε.Λ.Ν.). Οι 3 θέσεις εργασίας αφορούν την ειδικότητα του ναυαγοσώστη, ενώ θα διαρκέσουν ως τις 31-8-2015.

ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

1)Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα   ή απολυτήριος τίτλος   δευτεροβάθμιας ή μετά-δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας.

2)Άδεια ναυαγοσώστη, εκδιδόμενη από Λιμενική Αρχή.

ΠΡΟΣΟΝΤΑ Α’ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ (Εφόσον οι θέσεις δεν καλυφθούν από υποψηφίους με τα ανωτέρω προσόντα):

1) Απολυτήριος τίτλος υποχρεωτικής εκπαίδευσης (απολυτήριο τριταξίου γυμνασίου ή για υποψηφίους που   έχουν αποφοιτήσει μέχρι     και       το 1980 απολυτήριο δημοτικού σχολείου)   ή ισοδύναμος απολυτήριος τίτλος κατώτερης Τεχνικής Σχολής του Ν.Δ.   580/1970 ή απολυτήριος τίτλος Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του   άρθρου 1 του Ν. 2817/2000 της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής.

2) Άδεια ναυαγοσώστη, εκδιδόμενη από Λιμενική Αρχή.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα κατατεθούν στα γραφεία της Δ.Α.Ε.Α.Ν. (Μαρίνα Αγ. Νικολάου) , αρμόδια υπάλληλος Αλετρά Μαρία τηλ. (2841-0-82384) μέσα σε προθεσμία μιας (1) ημέρας από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας.

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση τους πρέπει να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1.Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας

2.Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

3.Τίτλος σπουδών

4.Άδεια ναυαγοσώστη, εκδιδόμενη από Λιμενική Αρχή

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΚΟΣΜΟΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!