Προσλήψεις 10 ατόμων στην εφορεία αρχαιοτήτων Χανίων

Η εφορεία αρχαιοτήτων Χανίων ανακοίνωσε την πρόσληψη του παρακάτω επιστημονικού προσωπικού και εργατών υψηλής εξειδίκευσης, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την εκτέλεση του αρχαιολογικού Υποέργου 3 «Διερευνητικές τομές-Ανασκαφές» του έργου « ΕΡΓΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΙΣΑΜΟΥ».

Screen shot 2015-07-23 at 3.15.05 PM
Η απασχόληση του εν λόγω προσωπικού σε εργασίες άσχετες με εκείνες για τις οποίες προσλαμβάνεται απαγορεύεται. Η εργασία θα είναι πενθήμερη με καθημερινό ωράριο 8 ώρες, η οποία δεν θα υπερβαίνει τις 40 ώρες εβδομαδιαίως.

Γ. Η μισθοδοσία των προσλαμβανομένων θα βαρύνει τις πιστώσεις με κωδικό αριθμό της ΣΑΕ 075 με Κ.Α. 2011ΣΕ07580117 με την οποία έχει εγκριθεί το 3ο υποέργο «Διερευνητικές τομές- Ανασκαφές» του έργου « ΕΡΓΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΙΣΑΜΟΥ» του Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης ΕΣΠΑ

Δ. Τόπος εργασίας ορίζεται η Κίσαμος.

Ε. Μετά την συμπλήρωση του ανωτέρω χρονικού διαστήματος απασχόλησης το προσωπικό απολύεται αυτοδίκαια από την υπηρεσία χωρίς αποζημίωση από την αιτία αυτή και χωρίς άλλη ειδοποίηση.

ΣΤ. Σε περίπτωση αποχώρησης προσληφθέντος πριν τη λήξη της απασχόλησης προσλαμβάνεται ο επόμενος, σύμφωνα με τον πίνακα κατάταξης. Το αντίγραφο ποινικού μητρώου και το πιστοποιητικό περί μη θέσης σε δικαστική συμπαράσταση θα αναζητηθούν αυτεπάγγελτα από την Υπηρεσία.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΧΑΝΙΑ, ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!