Πρόεδρος Συνδικάτου ΟΤΑ: «Συνάδελφο τον τσίμπησε σφήκα, έπαθε αλλεργικό σοκ και πέθανε»

Τραγικό τέλος είχε ένας 45χρονος υπάλληλος της καθαριότητας του δήμου Κρωπίας όταν τσιμπήθηκε από σφήκα εν ώρα εργασίας όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής, Σπύρος Κωνσταντάς, στην εκπομπή «Ξυπνάμε Μαζί» στο Epsilon.

«Ο συνάδελφος ενώ δούλευε, τον τσίμπησε σφήκα, έπαθε αλλεργικό σοκ και πέθανε. Άργησε να έρθει και το ασθενοφόρο. Νοσοκομείο σε αυτή την ευρύτερη περιοχή, όπως ξέρουμε, δεν υπάρχει. Αποτέλεσμα ήταν αυτό το αλλεργικό σοκ να φέρει τον θάνατο» δήλωσε,

«Έχουμε θρηνήσει τα τελευταία δύο χρόνια πάνω από 30 νεκρούς στην καθαριότητα. Πόλεμο να είχαμε, τόσους νεκρούς δεν θα είχαμε. Η εντατικοποίηση της εργασίας στο χώρο της καθαριότητας έχει χτυπήσει κόκκινο από την έλλειψη προσωπικού. Αν το αυτοκίνητο είχε ένα βαλιτσάκι με τις πρώτες βοήθειες, εάν το ασθενοφόρο δεν αργούσε πάνω από μισή ώρα όπως μας είπαν, και αν υπήρχε ένα νοσοκομείο, ο συνάδελφος δεν θα είχε σωθεί;» τόνισε.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ, ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΣΟΚ, ΝΕΚΡΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΣΦΗΚΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!