Πρόεδρος ΠΟΕ-ΟΤΑ: Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με χαρακτήρισε «συνδικαλιστική μαφία»

Aπάντηση μέσω δελτίου Τύπου της ΠΟΕ-ΟΤΑ δινει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νίκος Τράκας στον διευθυντή του δήμου Βισαλτίας και υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλη Καρτερό, με τον οποίο, όπως αποκάλυψε η aftodioikisi.gr, παραλίγο να έρθουν στα χέρια.

Σύμφωνα με την εκδοχή του κ. Τράκα, ο οποίος επισκέφθηκε το νομό Σερρών με στόχο να πείσει του εργαζόμενους να διαγραφούν από το νέο Σωματείο γιατί αλλιώς δεν θα εφαρμοστεί γι’ αυτούς η νέα ΣΣΕ, ο κ. Καρτερός «εισέβαλε στην αίθουσα (σ.σ. στο αμαξοστάσιο της Νιγρίτας) με άγριες διαθέσεις και προσπάθησε με φωνές, ύβρεις και απειλές να διακόψει την ομιλία του Προέδρου και να διαλύσει την συγκέντρωση των εργαζομένων, προφασιζόμενος ότι ο ίδιος δεν είχε δώσει άδεια για την συγκεκριμένη συγκέντρωση».

«Μάλιστα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, ο κ. Καρτερός, μετά τις ύβρεις και απειλές που εκτόξευσε εναντίον του, τον ενημέρωσε ότι δεν φοβάται κανέναν γιατί ήταν υποψήφιος Βουλευτής με το κόμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στις προηγούμενες εκλογές, καθώς και δεν θα υπάρξει παρέμβαση του Σ.ΕΠ.Ε. στο Δήμο του για τις συνθήκες εργασίας, γιατί είναι πολύ καλός φίλος με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας κ. Ανδρέα Νεφελούδη. Δεν έφταναν όλα αυτά, το ίδιο βράδυ, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τοπικού Τηλεοπτικού Σταθμού «Δίκτυο», ο «συνάδελφος» Διευθυντής συνέχισε την αήθη και βρώμικη επίθεσή του εναντίον του Πρόεδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. Νίκου Τράκα, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα ως «Συνδικαλιστική μαφία»!!!», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο κ. Τράκας.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΤΕΡΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΚΑΣ, ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!