Προαγωγές δικαστών – εισαγγελέων (ονόματα)

Με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου προάγεται στο βαθμό του Πρόεδρου Εφετών η εφέτης Αθηνών Ουρανία Παπαδάκη του Ιωάννη και τοποθετείται η στο Εφετείο Θεσσαλονίκης.

Στο βαθμό του εφέτη προάγεται η Πρόεδρος Πρωτοδικών Πατρών, Αθηνά Μπεσσή του Ιωάννη που τοποθετείται στο Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, ενώ μετατίθεται στο Εφετείο Αθηνών ο Ιωάννης Παπαιωαννίδης του Αλεξάνδρου και η Μαρία Προσφιλίδου του Αποστόλου, στο Εφετείο Ιωαννίνων.

Στο βαθμό του Προέδρου Πρωτοδικών προάγονται οι Πρωτοδίκες Αφροδίτη Κούτσουλα του Γεωργίου η οποία τοποθετείται στο Πρωτοδικείο της Αθήνας και η Μαρία Σκουλάξινου του Γεωργίου που τοποθετείται στο Πρωτοδικείο της Ρόδου.

Στο Πρωτοδικείο της Αθήνας μετατίθεται ο πρόεδρος Πρωτοδικών Αντώνιος Σβύνος του Χαρτοφίλη, ενώ στο Πρωτοδικείο της Πάτρας μετατίθεται η Θεοδώρα – Μαρία Βρετού του Σπυρίδωνος.

Εισαγγελείς

Στο βαθμό του αντεισαγγελέα Εφετών προάγεται ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, Δημήτριος Ζημιανίτης του Γεωργίου που τοποθετείται στην Εισαγγελία Εφετών της Αθήνας.

Η αντεισαγγελέας Εφετών Αθηνών Γεωργία Δούρου του Παναγιώτη, μετατίθεται στην Εισαγγελία Εφετών Ανατολικής Κρήτης.

Στο βαθμό του εισαγγελέα πρωτοδικών προάγεται η αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Καρδίτσας, Αρετή Τέγου του Στεργίου που τοποθετείται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Γεώργιος Δούβας του Μιχαήλ,  μετατίθεται από τη Θήβα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αριστοτελία Δόγκα του Βασιλείου, μετατίθεται από την Αμαλιάδα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θηβών.

Επίσης με απόφαση του ΑΔΣ παραμένει για ένα χρόνο στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ο εισαγγελέας Κωνσταντίνος Τζαβέλλας, ενώ τοποθετείται στην ΕΥΠ ο Εισαγγελέας Ευάγγελος Κασσαλιάς.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΟΝΟΜΑΤΑ, ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ, ΕΦΕΤΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!