Πριν το Πάσχα η πληρωμή των 9.000 σχολικών καθαριστριών

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης άρχισε σήμερα, Πέμπτη 30 Μαρτίου, την καταβολή των αντίστοιχων κονδυλίων προς το σύνολο των σχολικών επιτροπών για την κάλυψη της μισθοδοσίας των περίπου 9.000 σχολικών καθαριστριών, ύψους 11.603.804,99 ευρώ για το πρώτο τρίμηνο του 2017 (Ιανουάριος-Μάρτιος).

Σύμφωνα με το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. «το κονδύλι αποστέλλεται προς τις 711 Σχολικές Επιτροπές ανά την επικράτεια, οι οποίες είναι υπεύθυνες για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου με τους αναδόχους καθαριστές/ίστριες ή συνεργεία καθαρισμού, στις μονάδες της Α/θμιας ή Β/θμιας Εκπαίδευσης που δεν καλύπτονται από προσωπικό καθαριότητας με οργανικές θέσεις και το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. έχει οριστεί συμβαλλόμενο μέρος για τη χρηματοδότηση των κατά τόπους Σχολικών Επιτροπών.

Τόσο η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, όσο και ο εποπτευόμενος φορέας, αρμόδιος για τη διαδικασία, Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ., καταβάλλουν διαρκώς προσπάθειες ώστε η καταβολή των χρημάτων να πραγματοποιείται άνευ παράλογων καθυστερήσεων, στο πλαίσιο των δεδομένων γραφειοκρατικών διαδικασιών –και, στη συγκεκριμένη περίπτωση, η ευπαθής αυτή κοινωνική ομάδα να λάβει τα δεδουλευμένα της πριν από τις γιορτές του Πάσχα».

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΛΗΡΩΜΗ, ΠΑΣΧΑ, ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!