Πώς «φτιάχνετε» την υποχρεωτική Δήλωση Παρουσίας για τον ΟΑΕΔ (διαδικασία)

Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι επιδοτούμενοι άνεργοι που δήλωναν αυτοπροσώπως την παρουσία τους στο ΚΠΑ2 της περιοχής τους ανά τρίμηνο, εξακολουθούν να δηλώνουν ανά τρίμηνο την παρουσία τους μόνο μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (email), στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της εξάπλωσης και την αποφυγή του συγχρωτισμού.

Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των ΚΠΑ2, όπου θα πρέπει να γνωρίζουν οι άνεργοι για να δηλώνουν την παρουσία τους, βρίσκονται στην σελίδα του ΟΑΕΔ.

Η Υποχρεωτική Δήλωση παρουσίας γίνεται μέσω της σχετικής φόρμας ή εναλλακτικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), το οποίο πρέπει να στείλετε στο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) που ανήκετε.
Αν δεν χρησιμοποιήσετε τη σχετική φόρμα, δείτε ποιο περιεχόμενο θα γράψετε και ποια στοιχεία θα πρέπει απαραιτήτως να συμπληρώσετε:

Θέμα: Δήλωση παρουσίας
Περιεχόμενο μηνύματος: Δηλώνω την παρουσία μου και δηλώνω υπεύθυνα ότι πληρώ τις προϋποθέσεις είσπραξης των μηνιαίων επιδομάτων.

Ονοματεπώνυμο:
ΑΦΜ:
Τηλέφωνο Κινητό:
Τηλέφωνο Σταθερό:

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΟΑΕΔ, ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]