Πορεία με… φέρετρα κατά της διαθεσιμότητας

Στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης έφτασαν χιλιάδες διαδηλωτές της ΠΟΕ-ΟΤΑ και της ΑΔΕΔΥ που πραγματοποίησαν πορεία από την πλατεία Κλαυθμώνος, μέσω της οδού Σταδίου και της πλατείας Συντάγματος.

Κατά την διάρκεια της πορείας, που ξεκίνησε από την Πλατεία Καραϊσκάκη, εργαζόμενοι της ΠΟΕ – ΟΤΑ, μετέφεραν ένα φέρετρο και στεφάνια που φέρεται να έχουν στείλει η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, σε μια συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας. Στην πορεία συμμετείχαν 100 περίπου μοτοσικλετιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ με μαύρα μπαλόνια και πολλοί σύλλογοι εργαζομένων σε υπουργεία και υπηρεσίες του Δημοσίου.

Νωρίτερα στο πλαίσιο του συλλαλητηρίου της ΑΔΕΔΥ οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κλαυθμώνος και πραγματοποίησαν πορεία μέσω της οδού Σταδίου και της πλατείας Συντάγματος. Παράλληλα, οι εργαζόμενοι στους δήμους έκαναν συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη και στη συνέχεια ενώθηκαν με το συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ.

Να σημειωθεί ότι αύριο το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ προχωρεί σε έκτακτη συνεδρίαση για να καθορίσει το μέλλον των κινητοποιήσεων.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!