ΠΟΠ-ΟΤΑ: Έρχεται νομοθετική ρύθμιση για καταβολή του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας

Τη διαβεβαίωση του υπουργείου Οικονομικών ότι το προσεχές διάστημα θα υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για την καταβολή του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, γνωστοποιεί η ΠΟΠ – ΟΤΑ που επικαλείται σχετική επικοινωνία με το αρμόδιο υπουργείο.

Ταυτόχρονα οι συνδικαλιστές δηλώνουν τη συμμετοχή τους, στην Πανελλαδική 24ωρη απεργία της ερχόμενης Πέμπτης, 21 Φεβρουαρίου 2019, έναντι του κινδύνου που έχει δημιουργηθεί, με τη μη έγκαιρη νομοθέτηση από πλευράς των συναρμόδιων Υπουργείων για την καταβολή του επιδόματος και την μη πληρωμή του στους δικαιούχους εργαζομένους τον Μάρτιο.

Επίσης η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης “υπενθυμίζει” τη μη υπογραφή της Ειδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για τους Συλλόγους – Μέλη της.

«Καλούμε την Κυβέρνηση να Νομοθετήσει άμεσα έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην καταβολή του Επιδόματος και τον υπουργό Εσωτερικών να μεριμνήσει για την υπογραφή της Ε.Σ.Ε.Ε. άμεσα».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΠ – ΟΤΑ:

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΟΠ-ΟΤΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!