Πολάκης κατά Βρούτση: Αυτό δεν είναι voucher, είναι Βρούτσερ (βίντεο)

Να απαντήσει με ποια κριτήρια διάλεξε τις συγκεκριμένες πλατφόρμες για τα προγράμματα κατάρτισης του επιστημονικού προσωπικού κάλεσε το βράδυ της Δευτέρας, από την τηλεόραση του Kontra, ο πρωην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, μετά τα κραυγαλέα λάθη που είδαν το φως της δημοσιότητας.

«Ενώ η χρήση της πλατφόρμας παλαιότερα χρεωνόταν στο 0,3 ευρώ ανά σπουδαστοώρα αυτή τη στιγμή χρεώνεται 1,2 ευρώ. Πού θα πάνε αυτά τα λεφτά; Για τον αέρα κοπανιστό;» διερωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σημείωσε, ο Π. Πολάκης οι συγκεκριμένες πλατφόρμες κόστισαν συνολικά 80-90 εκατ. ευρώ.

«Δεν ντρέπονται με όλα αυτά τα λάθη, τις ασυνταξίες και τα ακατανόητα πράγματα;. Να απαντήσει η κυβέρνηση με ποια κριτήρια διάλεξε αυτές τις πλατφόρμες και όχι κάποιες άλλες».

 Τέλος, ο Παύλος Πολάκης αναφέρθηκε στις ευθύνες του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, επισημαίνοντας με νόημα ότι «αυτό δεν είναι voucher, είναι Βρούτσερ».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΟΛΑΚΗΣ, VOUCHER, ΒΡΟΥΤΣΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!