ΠΟΕ-ΟΤΑ: Στάση εργασίας για το εργοστάσιο σκουπιδιών σε Γραμματικό

Στάση εργασίας, από τις 10 το πρωί μέχρι τη μία μετά το μεσημέρι, πραγματοποιεί την επόμενη Τρίτη η ΠΟΕ-ΟΤΑ, καθώς και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11 το πρωί στα γραφεία του ΕΔΣΝΑ, διαμαρτυρόμενη για την πρώτη Δημοπρασία του Συνδέσμου και αφορά στην κατασκευή εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων στην Βορειοανατολική Αττική (Γραμματικό).

«Καλούμε τους Συλλόγους-Μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ της βορειοανατολικής Αττικής καθώς και τους αιρετούς να αποφασίσουν και να συντονίσουν την συμμετοχή τους έξω από τα γραφεία του ΕΔΣΝΑ (Άντερσεν και Μωραΐτη-Αθήνα) προκειμένου όλοι μαζί να αποτρέψουμε το ξεπούλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στα μεγάλα επιχειρηματικά-εργολαβικά συμφέροντα και την οικονομική επιβάρυνση των δημοτών. Η αποφασιστική και δυναμική συμμετοχή όλων μας είναι η μόνη προϋπόθεση για να μην εφαρμοστούν τα σχέδια τους που μόνο στόχο έχουν την οικονομική εξαθλίωση των πολιτών και την περιβαλλοντική καταστροφή της Αττικής», σημειώνει στη σχετική της ανακοίνωση η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Διαβάστε επίσης:
ΠΟΕ-ΟΤΑ: Στήνει μπλόκα στους διαγωνισμούς για τα εργοστάσια της Αττικής

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΙΔΙΩΤΕΣ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΣΓΟΥΡΟΣ, ΕΔΣΝΑ, ΣΔΙΤ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!