ΠΟΕ-ΟΤΑ: Συμμετοχή στην αυριανή στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ

Στην πανελλαδική στάση εργασίας, αύριο, από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη της βάρδιας, συμμετέχει και η ΠΟΕ-ΟΤΑ, καλώντας τα μέλη της στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (στο οποίο έκανε κατάληψη την περασμένη εβδομάδα) στις 12 και μισή το μεσημέρι.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της:

Η άθλια τρικομματική συγκυβέρνηση και η τρόικα είναι έτοιμοι να υλοποιήσουν το πρόγραμμα μαζικών απολύσεων στο Δημόσιο και ιδιαίτερα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Χρησιμοποιούν ως προκάλυμμα τη δήθεν διαθεσιμότητα, αλλά επί της ουσίας στοχεύουν στη βίαιη «έξοδο», απόλυση χιλιάδων εργαζομένων.

Όσες διαβεβαιώσεις και να δίνει ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Αντώνης Μανιτάκης ότι «δεν θα απολυθεί κανένας», τον διαψεύδουν οι ίδιες διατάξεις του ψηφισθέντος Νόμου… Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα τον διαψεύσει και η πραγματικότητα.

Την υπεράσπιση του ιερού δικαιώματος στη δουλειά δεν μπορούμε να την αφήσουμε στις… διαβεβαιώσεις του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Αντώνη Μανιτάκη και της άθλιας τρικομματικής συγκυβέρνησης που το μόνο που κάνουν είναι να εκτελούν τις εντολές της τρόικα για την εξόντωση των εργαζομένων και της Ελληνικής κοινωνίας.

Πρέπει να γίνει υπόθεση ΟΛΩΝ των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Να εκφράσουμε την αντίθεσή μας και να προστατεύσουμε κάθε συνάδελφο που κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του. Όπλο μας είναι η ενότητα, η αλληλεγγύη και η αγωνιστικότητα. Όλοι για έναν και ο ένας για όλους…

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!