ΠΟΕ-ΟΤΑ: Σε πανικό οι «γαλαζοπράσινοι» -Νέα αθλιότητα με ανακοίνωση του 2016

Την ώρα που, μετά τους συμβασιούχους, επιχειρούν να φιμώσουν με εξώδικα την aftodioikisi.gr, οι «γαλαζοπράσινοι» της ΠΟΕ-ΟΤΑ, ελλείψει επιχειρημάτων, συνεχίζουν να ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα κατά της ιστοσελίδας, που αποτελεί και τον βασικό υποστηρικτή τους. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι στη σημερινή τους ανακοίνωση που έχει ημερομηνία 22.12.2016!!!!!! (σ.σ. έκαναν άραγε λάθος ή  είναι σαν αυτή των «κουκιών τους στον ΕΔΣΝΑ που βγήκε μια μέρα μετά με… χθεσινή ημερομηνία😉  επαναλαμβάνουν τις γνωστές συνδικαλιστικές «αλητείες» και δεν λένε τίποτα για την ταμπακιέρα.

-Γιατί πέταξαν και συνεχίζουν να πετάνε έξω από την Ομοσπονδία τους συμβασιούχους;

-Γιατί ποινικοποιούν την κριτική, την ελευθερία του λόγου, τον συνδικαλισμό και εντέλλει την ίδια την Δημοκρατία, προκειμένου να φιμώσουν με κάθε τρόπο όποιον έχει διαφορετική άποψη από εκείνους;

-Γιατί υβρίζουν και να απειλούν λόγω και έργω όσους έχουν διαφορετική άποψη από αυτούς;

Το μόνο που αποδεικνύουν με την επιστροφή στο «βρώμικο» παρελθόν τους που ορκίζονταν ότι ήθελαν να ξεχάσουν (σ.σ. έτσι δεν είναι φίλτατε πρόεδρε ή μήπως το… ξέχασες κιόλας;), είναι ότι βρίσκονται σε πανικό μπροστά στο επερχόμενο «τσουνάμι» του συνεδρίου του 2018 και την πιθανότητα να χάσουν τις καρέκλες που έχουν ζεστάνει τόσο χρόνια σε βάρος των συμβασιούχων και των άλλων εργαζόμενων στην Αυτοδιοίκηση.

 

ΥΓ Και επειδή στη σημερινή ανακοίνωση επαναλαμβάνουν ότι η aftodioikisi.gr είναι «βασικός διακινητής της κυβερνητικής προπαγάνδας», καλούμε τους «γαλαζοπράσινους» που ακόμη δεν έχουν λάβει θέση σχετικά με τις ανακοινώσεις της ΝΔ για απόλυση των συμβασιούχων και για ιδιώτες στην καθαριότητα των δήμων, να σταματήσουν να αυτογελοιοποιούνται και να αποφασίσουν, επιτέλους, τι είμαστε εδώ στην aftodioikisi.gr:

Κομμουνιστοσυμμορίτες, όπως μας αποκαλούσαν τον περασμένο Μάρτιο;

Υπηρέτες ιδιωτικών συμφερόντων, όπως έλεγαν στην προ έξι ημερών τους ανακοίνωση;

Βασικοί διακινητές της κυβερνητικής προπαγάνδας, όπως λένε στην πρό πέντε ημερών και επαναλαμβάνουν στη σημερινή τους ανακοίνωση;

Ας αποφασίσουν, σύντομα, γιατί η αυτογελοιοποίηση έχει τα όριά της. Κι αν δεν μπορούν μόνοι τους ας ζητήσουν βοήθεια από τους μέντορές τους στην οδό Πειραιώς και στην Γλυφάδα (ναι, εκεί που έβαλαν στην ζούλα και χωρίς αντίδραση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, ιδιώτες στην καθαριότητα από το 2012).

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2016


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!