ΠΟΕ-ΟΤΑ σε ΚΕΔΕ: «Συ είπας, για τους Γερμανοτσολιάδες»

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και η ΠΟΕ-ΟΤΑ δεν έχουν μπερδέψει το ρόλο τους και το στόχο τους. Παραμένουν στο στόχο τους και κάνουν ότι είναι εφικτό, μέσα στο νόμιμο πλαίσιο, για να ανατρέψουν «το ξεπούλημα των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης». «Η ΚΕΔΕ είναι αυτή, που έχει χάσει τον προσανατολισμό της, ή θέλει να δείχνει έτσι, προκειμένου να καλύψει τις σκοπιμότητες τις οποίες κρύβουν τα κρυφά και φανερά ραντεβού των αιρετών με τον κ. Φούχτελ και άλλους παράγοντες της Ελληνογερμανικής Συμμαχίας».

Αυτό απαντά, με ανακοίνωσή της, η ΠΟΕ-ΟΤΑ στην ανακοίνωση-καταγγελία των δημάρχων, με τις «απίστευτες κορόνες» για τις «προγραφές» δημάρχων που έχει κάνει η πρώτη, «προγραφές» που σύμφωνα με την ΚΕΔΕ θυμίζουν «εμφυλιοπολεμική περίοδο, που η Ελλάδα και οι Έλληνες, δε θέλουν να αναβιώσει. Δε θέλουν καν να τη θυμούνται».

«Πρώτοι οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δε θέλουν ούτε καν να σκεφτούν ότι η χώρα μπορεί να διολισθήσει σε μία τέτοια περίοδο. Ας αναλογιστούν λοιπόν οι αιρετοί τις συνέπειες που μπορεί να έχει το αποτέλεσμα των συνομιλιών τους με ανθρώπους που το μόνο που επιθυμούν είναι το ξεπούλημα της δημόσιας και δημοτικής περιουσίας και ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Όσο για τα περί «Γερμανατσολιάδων» που αναφέρει η ΚΕΔΕ στην ανακοίνωσή της, απαντάμε απλά, «Συ είπας»», σημειώνει η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Και συμπληρώνει: «Ας σταματήσει η ΚΕΔΕ την τακτική αποπροσανατολισμού των εργαζομένων και των πολιτών, αναζητώντας άλλοθι για την αβελτηρία που τα τελευταία χρόνια έχει επιδείξει και τα «παιχνίδια» τα οποία τώρα παίζει στις πλάτες της κοινωνίας. Δυστυχώς για εκείνη, οι πολίτες έχουν άποψη και κρίση. Η σωματική ακεραιότητα μόνο των εργαζομένων μπορεί να κινδυνεύει και όχι των αιρετών που ζητούν την επέμβαση των δυνάμεων καταστολής προκειμένου να αναχαιτίσουν την… απειλή. Αυτούς δηλαδή που καθημερινά μοχθούν και αγωνίζονται υπό αντίξοες και επικίνδυνες συχνά συνθήκες για να αναθρέψουν τα παιδιά τους και να ανταποκριθούν στις οικογενειακές τους υποχρεώσεις».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ

 

Διαβάστε επίσης:
Στις 15-16 Νοεμβρίου η 3η Ελληνογερμανική Συνέλευση στη Θεσσαλονίκη
«Προγραφές» δημάρχων από την ΠΟΕ-ΟΤΑ
«Προγραφές» και συνδικαλιστών από ΠΟΕ-ΟΤΑ
Και «κολλητός» του Ραϊχενμπάχ
«Προγραφές», round 3
ΚΕΔΕ: Οι προγραφές ΠΟΕ-ΟΤΑ φέρνουν μνήμες Εμφυλίου
ΔΗΜΑΡ κατά ΠΟΕ-ΟΤΑ για τα επεισόδια στην Πάτρα και τις «προγραφές»

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!