ΠΟΕ-ΟΤΑ: Mε καταλήψεις «μπλοκάρει» τις λίστες των υπό απόλυση

Τη συνέχιση των καταλήψεων δημαρχείων με έμφαση στα Γραφεία Προσωπικού, από αύριο «προκειμένου να μην αποσταλούν καταστάσεις και στοιχεία», των υπό απόλυση εργαζομένων προχωρά η ΠΟΕ-ΟΤΑ. Παράλληλα «σε κάθε δήμο οι σύλλογοι και όλοι οι εργαζόμενοι, παρεμβαίνουν ώστε το δημοτικό συμβούλιο να πάρει απόφαση μη αποστολής οποιουδήποτε στοιχείου στην κατεύθυνση της απόλυσης συναδέλφων».

 

Συγχρόνως η ΠΟΕ – ΟΤΑ δηλώνει ότι θα συμμετάσχει σε ΟΛΕΣ τις αγωνιστικές δράσεις της τρέχουσας εβδομάδας που έχει προκηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.:

1.       ΤΡΙΤΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012: Πανελλαδική Στάση Εργασίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τέλος του ωραρίου. Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στις 12.30 το μεσημέρι, έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (Βασ. Σοφίας 15-Αθήνα).

2.       ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012: ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ – Πανελλαδική Στάση Εργασίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε. που συμμετέχει και η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τέλος του ωραρίου. Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στις 12.30 το μεσημέρι στην Πλατεία Κλαυθμώνος-Αθήνα.

3.       ΠΕΜΠΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012: 3ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 8.00 το πρωί μέχρι τις 11.00 το πρωί των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. του Νομού Θεσσαλονίκης για να συμμετέχουν στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ υποδοχής και καλωσορίσματος των συμμετεχόντων στην 3η ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ των ΔΗΜΑΡΧΩΝ, που πραγματοποιείται στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Γερμανός» – Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης-Περίπτερο 8.

Η συγκέντρωση υποδοχής και καλωσορίσματος θα πραγματοποιηθεί στις 8.30 το πρωί, στην είσοδο του Συνεδριακού Κέντρου.

 

 

Πάντως, οπως σημείωσε στην aftodioikisi.gr, ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος, τελικώς αποφασίστηκε η αποκομιδή των απορριμμάτων να γίνει κανονικά.

Σχετικές αναρτήσεις:
Στους δρόμους το απόγευμα τα Συνδικάτα κατά του Προϋπολογισμού, μνημονίου
ΑΔΕΔΥ: Κινητικότητα σημαίνει μαζικές απολύσεις στο Δημόσιο

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!