ΠΟΕ-ΟΤΑ: Καταγγέλλει το Δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού για τρομοκράτηση και ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) καταγγέλλει τον Δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού για προσπάθεια τρομοκράτησης και ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης, καθώς επίσης και φίμωσης του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Πιερίας.

Μη αντέχοντας, προφανώς, την Δημόσια κριτική που άσκησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Πιερίας Χρήστος Κομπατσιάρης μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, «στο πλαίσιο της συνδικαλιστικής του δράσης», όπως τονίζει σε ανακοίνωση του Σύλλογος, ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού προχώρησε σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του συναδέλφου Χρήστου Κομπατσιάρη, προκαλώντας την σύλληψή του δια της αυτοφώρου διαδικασίας.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκφράζει την συμπαράστασή της προς τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Πιερίας και δηλώνοντας κάθετα αντίθετη σε οποιαδήποτε προσπάθεια τρομοκράτησης και ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης και των αγώνων των εργαζομένων για την προάσπιση των δικαιωμάτων τους, καλεί τον Δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού να αποσύρει την μήνυση.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ – ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]