ΠΟΕ-ΟΤΑ: Καλεί σε μαζική συμμετοχή στην αυριανή απεργία

Σε μαζική συμμετοχή στην αυριανή 24ωρη απεργία κατά του εργασιακού νομοσχεδίου, καλεί τους εργαζόμενους της τοπικής αυτοδιοίκησης η ΠΟΕ ΟΤΑ.

Ειδικότερα:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αποφάσισε την συμμετοχή των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που προκήρυξε για αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. προκειμένου να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό εργασιακό Νομοσχέδιο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας (Ν.Δ.) και του Υπουργού Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη.

Καλεί ταυτόχρονα όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετάσχουν μαζικά και αγωνιστικά στο Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί της ΤΕΤΑΡΤΗΣ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021, στην Πλατεία Κλαυθμώνος, καθώς επίσης και στις Συγκεντρώσεις που θα γίνουν την ίδια ημέρα σε όλες τις πόλεις της χώρας.

  Το Νομοσχέδιο έκτρωμα Χατζηδάκη δεν πρέπει να περάσει. Οι διατάξεις του Νομοσχεδίου είναι «ταφόπλακα» για τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων. Η απάντηση μας θα πρέπει να είναι σαφής και ισχυρή απέναντι σε όσους μας θέλουν υπόδουλους και σκλάβους.

 

ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ… ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ…!!!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ – ΑΘΗΝΑ – 11.00 Π.Μ.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]