ΠΟΕ-ΟΤΑ: Ύβρεις και παραλίγο ξύλο για τον Πολυμερόπουλο

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας. Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και επικεφαλής του ΜΕΤΑ-ΟΤΑ Βασίλης Γκιτάκος στην ομιλία του έθεσε το θέμα του «μαϊμού» μεταπτυχιακού του Βασίλη Πολυμερόπουλου, μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ από τη ΔΑΚΕ-ΟΤΑ. «Δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια. Υπάρχουν δημοσιεύματα. Περιμένουμε τη θέση της ΔΑΚΕ ΟΤΑ πάνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί εκτίθεται συνολικά η Ομοσπονδία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκιτάκος.

Αποτέλεσμα, να υπάρξει έκρηξη από την πλευρά της ΔΑΚΕ ΟΤΑ με τον ίδιο τον κ. Πολυμερόπουλο όρθιο να κινείται απειλητικά προς την πλευρά του κ. Γκιτάκου και να κάνει λόγο, φωνάζοντας, για «ρουφιάνους» και «ταγματασφαλίτες». «Δεν είστε ούτε για φτύσιμο», είπε επίσης απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, τονίζοντας ότι είναι αθώος και ότι έχει τελεσίδικη απόφαση. «Εγώ πήγα μεταπτυχιακό. Το είδε το Υπηρεσιακό Συμβούλιο και το Γραφείο Προσωπικού και αυτοί αποφάνθηκαν ότι είναι μεταπτυχιακό», πρόσθεσε. Ενώ όταν ερωτήθηκε για τη διαγραφή του από τη ΝΔ τόνισε με έμφαση:  «Εμένα ο Μητσοτάκης δεν με διάγραψε για το πλαστά πτυχίο αλλά γιατί ήμουνα υπέρμαχος της απεργίας των συμβασιούχων και κατά της αξιολόγησης!».

«Σας γράφουμε στα α….α μας!!!»

Έξαλλος εμφανίστηκε και ο Σπύρος Πολύζωης, μέλος, επίσης, της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ από τη ΔΑΚΕ ΟΤΑ ο οποίος επίσης όρθιος κατηγόρησε το ΜΕΤΑ-ΟΤΑ και τον Β. Γκιτακο ότι «το κάνετε θέμα στο Γενικό Συμβούλιο για να αποκομίσετε παραταξιακά οφέλη. Εμείς σας γράφουμε στα α…..α μας», κατέληξε, με αποτέλεσμα τα πνεύματα να οξυνθούν τόσο πολύ και οι δύο άνδρες παραλίγο να έρθουν στα χέρια.

Το θέμα Πολυμερόπουλου έθεσε και ο Νίκος Μπινιόρης από τις Συσπειρώσεις, ο οποίος τόνισε ότι έχει δει τα δημοσιεύματα, ζητώντας κι εκείνος από την πλευρά του εξηγήσεις.

Αντιπαράθεση όμως υπήρξε και μεταξύ του αντιπροέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ Β. Γκιτάκου και του «πράσινου» (ΣΥΝΑΝ) αναπληρωτή γραμματέα  Γιάννη Τσούνη, ο οποίος τόνισε ότι δεν είναι εκτεθειμένη η Ομοσπονδία, επιμένοντας ότι ορθώς έπραξαν ΣΥΝΑΝ και ΔΑΚΕ που στήριξαν τον κ. Πολυμερόπουλο. Μάλιστα, ο κ. Τσούνης, με τη σειρά του μίλησε για τελεσίδικη αθωωτική απόφαση για τον Β. Πολυμερόπουλο, ενώ επέρριψε ευθύνες στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο και το Γραφείο Προσωπικού.

Σ.σ. η φωτο είναι από το τελευταίο συνέδριο της Ομοσπονδίας

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΞΥΛΟ, ΠΟΛΥΜΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΠΟΛΥΖΩΗΣ, ΤΣΟΥΝΗΣ, ΥΒΡΕΙΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!