ΠΟΕ-ΟΤΑ: Η ΓΑΔΑ ζήτα τα ονόματα μας –«Ας έρθουν να μας συλλάβουν»

Στην καταγγελία ότι η ΓΑΔΑ, στο πλαίσιο της χθεσινής παραγγελίας του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών για τους τόνους σκουπιδιών στους δρόμους  της πρωτεύουσας, ζήτησε σήμερα το μεσημέρι τα στοιχεία των μελών της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίου είναι να διερευνηθει η διάπραξη του κακουργήματος της διακεκριμένης περίπτωσης ρύπανσης περιβάλλοντος και του πλημμελήματος της παρεμπόδιση αποτροπής κοινού κινδύνου. Η εντολή του εισαγγελέα είναι, εφόσον υπάρχουν ενδείξεις τέλεσης των δύο αδικημάτων, να εντοπιστούν οι υπαίτιοι και να απαγγελθούν κατηγορίες.

Την έρευνα έχει αναλάβει ο εισαγγελέας Δημήτρης Γκίζης, ο οποίος θα καλέσει μάρτυρες, θα αξιολογήσει τα στοιχεία που έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας και θα απαγγείλει τυχόν κατηγορίες υπαιτιών που θα εντοπισθούν.

Από την πλευρά τους οι συνδικαλιστές τονίζουν χαρακτηριστικά: «Ας έρθουν να μας συλλάβουν».

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΓΑΔΑ, ΟΝΟΜΑΤΑ, ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!