ΠΟΕ-ΟΤΑ: Έρχεται το μεγάλο… μπλακάουτ στους δήμους

Συνεχίζει τις ενημερωτικές της συναντήσεις η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ με τα Σωματεία των δήμων ανά τη χώρα προκειμένου να προετοιμάσει καλύτερα το «κύμα» απεργιακών κινητοποιήσεων που έχει εξαγγείλει, αρχής γενομένης από το Σαββατοκύριακο με την αποχή από κάθε εργασία, ώστε την προσεχή Δευτέρα «να επεκταθούν στο σύνολο των δήμων της χώρας οι καταλήψεις δημαρχείων, δημοτικών κτηρίων και γκαράζ».

Την Τρίτη και Τετάρτη 6 και 7 Νοεμβρίου 2012, οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συμμετέχουν «μαζικά στην 48ωρη πανελλαδική πανεργατική απεργία της ΑΔΕΔΥ και της Γ.Σ.Ε.Ε., ενώ διατρανώνουμε με την παρουσία μας στις συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν την αντίθεσή μας στην ψήφιση του νέου πακέτου μέτρων.

»Ταυτόχρονα δεν χαλαρώνουμε τις καταλήψεις, συνεχίζουμε δυναμικά και αγωνιστικά και με την αποφασιστικότητα και τη μαχητικότητα που διακρίνει τον κλάδο βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, γιατί αυτά τα μέτρα δεν πρέπει και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!».

Διαβάστε επίσης:
Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: «Παλλαϊκός ξεσηκωμός! Όλοι σε δρόμους και απεργία»
ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ: 48ωρη απεργία στις 6 και 7 Νοεμβρίου
ΠΟΕ-ΟΤΑ: Κινητοποιήσεις γιατί «τα μέτρα δεν πρέπει και ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!»

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!