Πληροφορίες για την διαμονή των Αντιπροσώπων στο 46ο Συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ δίνει οδηγίες σχετικά με την μετακίνηση και τη διαμονή των αντιπροσώπων κατά το 46ο Τακτικό Συνέδριο στα Ιωάννινα και τις 23, 24, 25 και 26 Απριλίου.

«Σε συνέχεια του με  αριθμ. πρωτ.: 104/29-1-2018 εγγράφου μας, όπου σας ενημερώναμε εκτός των άλλων και για την Πόλη όπου θα διεξαχθεί το 46ο Τακτικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας, σας τονίζουμε τα πιο κάτω:

  • Η μετακίνηση, διαμονή και διατροφή των Αντιπροσώπων στο 46ο Τακτικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας θα γίνει με ευθύνη και δαπάνη των Συλλόγων. Το ίδιο ισχύει και για όσους συμμετέχουν στο Συνέδριο με την ιδιότητα του Παρατηρητή.
  • Όσοι επιλέξουν για διαμονή το Ξενοδοχείο «DU LAC», κατά την κράτηση, θα πρέπει να δηλώνουν ότι συμμετέχουν στο 46ο Τακτικό Συνέδριο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. προκειμένου να κάνουν χρήση της προσφοράς του Ξενοδοχείου για τους Συνέδρους που είναι:
  1. Μονόκλινο Δωμάτιο: 76,00 ευρώ.
  2. Δίκλινο Δωμάτιο: 90,00 ευρώ.
  3. Τρίκλινο Δωμάτιο: 125,00 ευρώ.

Οι παραπάνω τιμές είναι ανά δωμάτιο, ανά ημέρα, και περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και πρωινό σε μπουφέ. Δεν περιλαμβάνεται ο νέος Φόρος Διανυκτέρευσης που ισχύει σύμφωνα με Νόμο από 1-1-2018 και ανέρχεται σε 4.00 ευρώ ανά Δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση και επιβαρύνει τον πελάτη.

  • Η κράτηση των δωματίων στο Ξενοδοχείο «DU LAC» θα γίνεται μετά από επικοινωνία με το Τμήμα Κρατήσεων του Ξενοδοχείου στο τηλέφωνο: 26510 59100 – Fax: 26510 59200 και στο e-mail: [email protected] όλο το 24ωρο καθημερινά.

Η Ομοσπονδία σε όλη τη διαδικασία κράτησης, διαμονής και αναχώρησης των Αντιπροσώπων από το Ξενοδοχείο δεν έχει καμία συμμετοχή.

Ο διαθέσιμος αριθμός των δωματίων για τις ανάγκες των Αντιπροσώπων είναι μικρός και θα πρέπει να γίνει έγκαιρα η συνεννόηση  και η κράτηση στο Ξενοδοχείο «DU LAC». Με νεώτερο έγγραφο θα σας ενημερώσουμε και για τα υπόλοιπα Ξενοδοχεία που θα είναι διαθέσιμα για τη διαμονή των Αντιπροσώπων και Παρατηρητών στο 46ο Τακτικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας».

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΔΙΑΜΟΝΗ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]