Πιθανή εμπλοκή και άλλων προσώπων στην απάτη στον Οίκο του Ναύτου

Την Τετάρτη απολογούνται οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση πλαστογραφίας στον Οίκο του Ναύτου. Η δικογραφία περιλαμβάνει τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της απάτης σε βάρος του Δημοσίου και της πλαστογραφίας. Την ίδια στιγμή, οι εισαγγελείς αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα στην υπόθεση.

Η πιθανότητα εμπλοκής και άλλων προσώπων, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, προκύπτει από την καταγραφή τηλεφωνικών συνομιλιών των κατηγορουμένων, ενώ είχαν στο στόχαστρο και δεύτερο ασφαλιστικό ταμείο, σύμφωνα με μαρτυρία προσώπου που συνεργάστηκε με τις διωκτικές αρχές. Υπενθυμίζεται ότι από τους έξι κατηγορουμένους, οι τέσσερις είναι υπάλληλοι του Οίκου του Ναύτου.

Παράλληλα με την υπόθεση αυτή, ο oικονομικός εισαγγελέας Γαληνός Μπρης, ενεργοποίησε διαδικασίες, για να διενεργηθεί παράλληλα έρευνα σε όλα τα ταμεία του ΕΟΠΥΥ, προκειμένου να εντοπιστούν δυσλειτουργίες που επιτρέπουν ανάλογα φαινόμενα.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΕΠΙΟΡΚΟΙ, ΟΙΚΟΣ ΝΑΥΤΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!