Περιστέρι -Εργατική Αντεπίθεση: Προσήχθησαν εργαζόμενοι λόγω… εντολής προϊσταμένου

  • Απο stergios
  • 13 Ιουλίου 2019 - 10:11
  • Comments Off

Προσήχθη το πρωί του Σαββάτου στο Α.Τ. Περιστερίου εργαζόμενη του Δήμου Περιστερίου και μέλος της «Εργατικής Αντεπίθεσης», μαζί με έναν συνάδελφό της. Η εργαζόμενη, Εριέττα Παντελή και ο άλλος εργαζόμενους, εκτελούσαν κατά γράμμα εντολές ανώτερού τους, τονίζει ανακοίνωση της «Εργατικής Αντεπίθεσης». Προσήχθησαν εν ώρα εργασίας και αφού προηγήθηκε καταγγελία Δημότη για παράνομη κοπή δένδρου από το Δήμο Περιστερίου.

Οι δύο εργαζόμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι ορισμένες ώρες αργότερα.

Νωρίτερα σε ανακοίνωσή της η «Εργατική Αντεπίθεση» ανέφερε : «Καλούμε το Δημο Περιστερίου να καλύψει νομικά τους προσαχθέντες εργαζόμενους, όπως οφείλει από το νόμο, εάν οι προσαγωγές μετατραπούν σε συλλήψεις, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα μας βρεί απέναντί του.

Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στους δύο συναδέλφους μας και ζητάμε άμεσα την απεμπλοκή τους από τις «κωμικοτραγικές» αυτές διαδικασίες που δείχνουν ότι για ένα κομμάτι ψωμί οι εργαζόμενοι μπορεί να βρεθούν στο κελί.

Συνάδελφοι δεν είστε μόνοι …
Είμαστε στο πλευρό σας…», καταλήγει η ανακοίνωση της «Εργατικής Αντεπίθεσης».

Η Εριέττα Παντελή έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ, ΚΟΠΗ ΔΕΝΤΡΟΥ, ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, ΕΡΙΕΤΤΑ ΠΑΝΤΕΛΗ, ΑΤ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!