ΕΣΑ: Η συμμετοχή των ανοικτών καταστημάτων την Κυριακή ξεπέρασε τις προσδοκίες

«Πέραν κάθε προσδοκίας, η συμμετοχή των ανοικτών καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας» δήλωσε ο Προέδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Παναγής Καρέλλας για την λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή.

Ολόκληρη η δήλωση έχει ως εξής:

«Ιδιαίτερα θετικά μηνύματα στο εγχείρημα της λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για 7 Κυριακές το χρόνο εξάγονται από την χθεσινή (3.11.2013) πρώτη ημέρα εφαρμογής του νέου πλαισίου λειτουργίας της αγοράς.

Πέραν κάθε προσδοκίας, η συμμετοχή των ανοικτών καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας έφθασε το 98%, η ανταπόκριση των επισκεπτών της αγοράς ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και οι επιχειρήσεις που επένδυσαν και προετοιμάστηκαν για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών, ωφελήθηκαν πολλαπλώς.

Κάθε τι νέο, απαιτεί ένα διάστημα προσαρμογής, για να αφομοιωθεί από την κοινωνία και να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα. Άρνηση για την άρνηση, αντίδραση για την αντίδραση είναι έννοιες που δεν αρμόζουν και δεν πρέπει να υιοθετούνται στο επιχειρείν.

Η επιφυλακτικότητα έδωσε εχθές τη σκυτάλη στην αισιοδοξία και την προοπτική».

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΚΥΡΙΑΚΗ, ΕΣΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!