Πειραιάς: Τι απαντά ο Γκιτάκος στον Μώραλη και στα περί «αλητών»

  • Απο stergios
  • 15 Ιουνίου 2019 - 19:51
  • Comments Off

Αιχμηρή απάντηση επιφύλαξε στον Δήμαρχο Πειραιά, ο Βασίλης Γκιτάκος αντιπρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ και μέλος του ΔΣ του Σωματείου Οδηγών – Μηχανικών και Εργατοτεχνιτών Δήμου Πειραιά, δίνοντας συνέχεια στην μεταξύ τους κόντρα με αφορμή την συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Μώραλη, στην διάρκεια της οποίας μάλιστα ο δήμαρχος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας.

Η απάντηση του κ. Γκιτάκου έχει ως εξής:

«Λαμβάνοντας υπόψη το τι εκπροσωπεί πολιτικά ο δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και χωρίς να μπω στη διαδικασία να αναλύσω την συνέντευξη τύπου που έδωσε, καμία έκπληξη δεν προξενεί το γεγονός να θεωρεί συνδικαλιστές «παλαιάς κοπής» αυτούς που μάχονται και αντιδρούν. Στην κανονικότητα και ανταγωνιστικότητα που προσπαθούν να μας επιβάλουν αυτοί που εκπροσωπεί ο κ. Μώραλης, οι παρόμοιοι τους και τα παράγωγα τους, με εξαθλιωμένους εργαζόμενους, κακοπληρωμένους και χωρίς δικαιώματα, ανακυκλούμενους ανέργους και συνδικαλιστές άφωνους που σκύβουν το κεφάλι στην εργοδοσία και τα συμφέροντα της, θα παραμείνω φανατικός παλαιομοδίτης να συνεχίσω να αντιδρώ και να μάχομαι. Είμαι με την σειρά μου ικανοποιημένος και μπορώ να κοιτάζω τους συναδέλφους μου στα μάτια που με τον αγώνα μας η δημοτική αρχή Πειραιά αναγκάστηκε να βρει λύση για τους απλήρωτους εργαζόμενους και να αποκαταστήσει την αδικία που είχε προκαλέσει σε βάρος τους. Τέλος η ευθιξία δεν κρίνεται μόνο από την μη αποδοχή της παραίτηση του αντιδημάρχου, αλλά και από την αποδοχή και υιοθέτηση του χαρακτηρισμού «ΑΛΗΤΕΣ» που μας απέδωσε ο αντιδήμαρχος σας.

Βασίλης Γκιτάκος

Ένας από τους 20 αλήτες …»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΙΤΑΚΟΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΔΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!