Παιδικοί σταθμοί: «Λουκέτο» την Τρίτη από ΚΕΔΕ, ΠΟΕ-ΟΤΑ

Στο κλείσιμο των παιδικών σταθμών προχωρούν την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, με κοινή απόφαση τους ΚΕΔΕ και ΠΟΕ – ΟΤΑ, συνεργαζόμενοι και με τους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών παιδικών σταθμών.

Την ίδια στιγμή με κοινή επιστολή τους ΚΕΔΕ, ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΠΑΣΥΒΝ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βρεφονηπιοκόμων), ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα,  προκειμένου να τον ενημερώσουν για τις δυσμενείς επιπτώσεις, όπως εκτιμούν, που θα προκαλέσει σε χιλιάδες οικογένειες και εργαζόμενους, η ψήφιση νομοθετική διάταξης που προβλέπει την ένταξη των παιδιών ηλικίας τεσσάρων ετών στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Ταυτόχρονα η ΠΟΕ – ΟΤΑ, με ανακοίνωση της, καταγγέλλει την κυβέρνηση για αλαζονεία και αυταρχισμό και στις 20 Φεβρουαρίου διοργανώνει στις 10.00 το πρωί Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας, εργαζομένων των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών και αιρετών, έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών (Σταδίου 27-Αθήνα), την ηγεσία του οποίου καλεί να λάβει άμεσα θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γ. Πατούλης: Δε θα επιτρέψουμε το κλείσιμο των δημοτικών παιδικών σταθμών

Ιδιοκτήτες ιδιωτικών παιδικών σταθμών: Κοινή δράση με ΚΕΔΕ και ΠΟΕ-ΟΤΑ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΚΕΔΕ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΛΟΥΚΕΤΟ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!