ΠΕΑΔ: Ο Δ. Θήρας να καταβάλλει αποζημίωση στους δικαιούχους εκπαιδευτικούς

Την άμεση καταβολή αποζημιώσεων στους δικαιούχους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στο δήμο Θήρας ζητά η Πανελλήνια Ένωση Αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας (ΠΕΑΔ). Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η δημοτική αρχή είχε δεσμευτεί ότι θα καταβάλλει αποζημίωση από τον Σεπτέμβριο του 2018.

Αναλυτικά η ανακοίνωηση:

«Η Π.Ε.Α.Δ., θεωρώντας το ζήτημα της στέγασης των συναδέλφων ως ένα μείζον θέμα, ειδικά στις περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος -ελέω και του καθεστώτος βραχυχρόνιας μίσθωσης οικιών Airbnb- με αγανάκτηση και οργή διαπιστώνει τις φρούδες διακηρύξεις της δημοτικής αρχής στην Σαντορίνη που υποτίθεται ότι θα χρηματοδοτούσε τις πρώτες διανυκτερεύσεις στο νησί όσων συναδέλφων κλήθηκαν να υπηρετήσουν εκεί.

Δυστυχώς, λίγο πριν τη λήξη του σχολικού έτους ο Δήμος Θήρας δεν έχει προβεί ακόμη στην χορήγηση της οικονομικής αποζημίωσης την οποία είχε δεσμευτεί ότι θα καταβάλλει από τον Σεπτέμβριο του 2018!

Καλούμε το Δήμο Θήρας να υλοποιήσει ΑΜΕΣΑ ό,τι είχε υποσχεθεί:
να καταβάλλει επιτέλους(!) τα πενιχρά ούτως ή άλλως ποσά αποζημίωσης στους δικαιούχους!!!

Οι θέσεις και η προσφορά όλων μας κρίνεται και αξιολογείται συνεχώς τόσο από τα λόγια όσο κυρίως από τα έργα.»

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ, ΔΗΜΟΣ ΘΗΡΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!