Πάτρα: Παραμένουν στην εργασία τους 50 συμβασιούχοι στην Καθαριότητα

Συγκέντρωση αλληλεγγύης από σωματεία εργαζομένων πραγματοποιείται σήμερα το πρωί στα δικαστήρια της Πάτρας όπου εκδικάζεται εκ νέου η υπόθεση των συμβασιούχων – «παρατασιούχων» στην καθαριότητα του δήμου Πατρέων.

Η συζήτηση τελικά πήρε αναβολή κι έτσι οι 50 συμβασιούχοι-παρατασιούχοι θα μείνουν στην εργασία τους μέχρι και τις 19/6/2019, ημερομηνία που ορίστηκε για να γίνει εκ νέου η συζήτηση για τα ασφαλιστικά μέτρα.

Χθες Τρίτη έκαναν συμβολική κατάληψη στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση διεκδικώντας το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία.

Όπως τονίζουν τα σωματεία του δήμου και το κλαδικό Συνδικάτο ΟΤΑ Νομού Αχαΐας, οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι, περίπου , καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, είναι στην εργασία 3,5 χρόνια αδιάκοπα, έχουν προσληφθεί μέσω των διαδικασιών του ΑΣΕΠ, ενώ και η δημοτική αρχή στέκεται δίπλα τους, στηρίζοντας το αίτημά τους να παραμείνουν στη δουλειά.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΠΑΤΡΑ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!