Πάτρα: Εκδήλωση για το νέο πειθαρχικό δίκαιο των δημοσίων υπαλλήλων

«Νέο Πειθαρχικό Δίκαιο για τους Δημοσίους Υπαλλήλους. Ποινικοποίηση της προσωπικής ζωής, της υπηρεσιακής λειτουργίας και της συνδικαλιστικής, κοινωνικής, πολιτικής δράσης” είναι το θέμα της εκδήλωσης που θα διοργανωθεί στην Πάτρα, την Τρίτη 11 Ιουνίου, στις 7.00 μ.μ., στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης (πλατεία Γεωργίου).

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι Δημήτρης Περπατάρης, Δικηγόρος – Εργατολόγος, Κώστας Δροσόπουλος, Πρώην Πρόεδρος ΕΜΔΥΔΑΣ/ΔΕ Μηχανολόγος – Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Δέσποινα Κουτσούμπα, Αρχαιολόγος Πρόεδρος Δ. Σ. Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (ΣΕΑ), Νίκος Αδαμόπουλος, μέλος της Ε.Ε. της ΠΟΕ-ΟΤΑ και πρόεδρος του σωματείου στη Ν. Ιωνία.

Οργανωτές της εκδήλωσης είναι οι σύλλογοι εργαζομένων: Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτ. Ελλάδας – Πελ/σου – Ιονίου, Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας – Περ. Ενότητα Αχαΐας, Ένωση Μηχανικών Δημ. Υπαλλήλων Διπλ. Ανωτ. Σχολών Τμήμα Δυτ. Ελλάδας, Υπαλλήλων Δήμου Πατρέων, Προσωπικού Καθαριότητας Δ. Πατρέων, Ελλήνων Αρχαιολόγων παράρτημα Δυτ. Ελλάδας (Σ.Ε.Α.).

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΠΑΤΡΑ, ΕΠΙΟΡΚΟΙ, ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]