ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ σε μνημονιακούς βουλευτές: «Ροκανίζετε τον πολιτικό σας χρόνο»

Αυστηρή προειδοποίηση απευθύνει με ανοιχτή της επιστολή η ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ προς τους μνημονιακούς βουλευτές, να μην ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο 2013-2016 απόψε στη Βουλή, προειδοποιώντας τους πως δε θα μείνει αναπάντητος ο πόλεμος-μνημόνιο που φέρνουν «στο κατώφλι των σπιτιών μας». «Να είσαι σίγουρος πως δε θα μείνουμε άπραγοι», σημειώνει σε έντονο ύφος η ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ στην επιστολή της, η οποία είναι γραμμένη σε δεύτερο ενικό πρόσωπο.

«Η πολιτική που πιστά και εσύ εφαρμόζεις και υπηρετείς είναι ο ηθικός αυτουργός της ταπείνωσης και της εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού. Ο λαός εξαθλιώνεται και πεθαίνει από την πείνα. Δεν έχει να ελπίζει σε τίποτα, δεν ακούει τα επικοινωνιακά σου τρικ για δήθεν μεταρρυθμίσεις, πάταξη της φοροδιαφυγής και άλλα κενά περιεχομένου λόγια σου. Ο εκφοβισμός, ο εκβιασμός, ο αυταρχισμός, ο κοινωνικός αυτοματισμός που χρησιμοποιείς για να «κάνεις τη δουλειά σου», πληγώνει ανεπανόρθωτα τη δημοκρατία στην οποία πιστεύουμε βαθειά», υπογραμμίζει η ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ, με επιτίθεται με δριμύτητα εναντίον του των πρώην πρωθυπουργών Λ. Παπαδήμου και Γ. Παπανδρέου, καθώς και κατά των συνεργατών του τελευταίου:

«Ο πρωτεργάτης του διαρκούς εγκλήματος κατά του Ελληνικού λαού Γιώργος Παπανδρέου διδάσκει «Διαχείριση κρίσεων» στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ !!! Οι «κηπουροί» του βολεύτηκαν επίσης στο εξωτερικό… με παχυλές αμοιβές. Ο «άξιος υπάλληλος» του Διεθνούς τραπεζικού συστήματος Λουκάς Παπαδήμος που με θέρμη υποστήριξες, αφού εξετέλεσε την αποστολή του επέστρεψε στο υψηλά αμειβόμενο πόστο του, φυσικά στο εξωτερικό!!!»

«Ο «πολιτικός σου χρόνος» ροκανίζεται με απίστευτα γρήγορους ρυθμούς. Οι εκβιασμοί και τα επίπλαστα διλήμματά σου δεν πείθουν πλέον κανένα. Για αυτό μην ψηφίσεις τα «βάρβαρα» μέτρα… Αποφάσισε έστω και τώρα… Ή με εμάς ή με αυτούς!!!», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ.

 

Διαβάστε επίσης:
Νέο αγωνιστικό «ραντεβού» σήμερα ενάντια στο «μνημόνιο 3»
Καταληψίες Κρήτης: Κάλεσμα συμμετοχής προς πολίτες, προειδοποίηση σε βουλευτές
Στην Ολομέλεια προς ψήφιση το Μεσοπρόθεσμο

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!